Vår berättelse

Hej, vi är Dohop!

Letar du efter ett tillförlitligt sätt att hitta flygresor så billigt som möjligt? Det gjorde även vår grundare Frosti Sigurjonsson 2004. Han arbetade i Frankrike och hade svårt att hitta rätt anslutningsflyg för att minimera kostnaderna för att resa hem till Island. Dohop grundades för att lösa detta problem och den första versionen av vår flygsökmotor släpptes 2005.

Sedan dess har vi jobbat hårt för att lösa Frostis problem (och era) med målet att skapa den kraftfullaste flygsökmotorn i världen. Ett ambitiöst mål? Absolut. Men det var därför vi blev så glada när vi vann priset för "Världens ledande webbsajt för flygjämförelser" på World Travel Awards 2014.

Dohop är helt enkelt en lättanvänd flygsökmotor. Vi söker och matchar flygresor och hittar den bästa vägen att flyga mellan två platser och sedan söker vi det bästa priset för de resorna. Vi hittar också hyrbilar och hotellrum, billigare än på de flesta ställena.

Vi är inte att stort företag men vi växer och har ett underbart team. När vi inte sitter vid våra skrivbord spelar vi ibland fotboll och på fredagarna försöker vi klämma in en öl eller två efter jobbet.

Anywhere. Simple.

Vill du veta vad det nya varumärket innebär? Läs mer om det här